Over ons

Slide Slide Slide

EVEN VOORSTELLEN

Wij zijn Very Italian Pizza, een onderneming met een missie. Namelijk de beleving, pure smaken en passie van de authentieke Italiaanse keuken te delen met onze gasten. Zowel voor een uitgebreide avond uit, als een kleine bite tijdens het shoppen of voor de film is V.I.P. the place to be! Gezellig in grote gezelschappen, of juist romantisch met z’n tweetjes, of je nu graag om 17:00u of 23:30u dineert, binnen of buiten op het verwarmde terras… Waar je voorkeur ook naar uitgaat, met echte hout-ovenpizza’s, verse pasta’s en zo veel meer wordt iedere avond bij Very Italian Pizza gegarandeerd een V.I.P. avond. Keuken dagelijks geopend van 11:00 tot 23:00.

WAAR STAAN WIJ VOOR

Wat Very Italian Pizza uniek maakt is de passie voor de authentieke houtoven pizza’s zoals deze in de jaren ’70 in Italië bestond. Eerlijke en verse ingrediënten worden door echte vakmensen verwerkt tot de lekkerste pizza’s, gebakken in een echte houtoven. Naast de ruime selectie aan pizza’s serveren wij ook heerlijke pasta’s, broodjes, salades, antipasti en nog veel meer. Deze worden elke dag met liefde en hartstocht klaargemaakt. Van dagverse pastasauzen tot met de hand gedraaide pizzabollen. En dat proef je terug in onze gerechten.

ONZE KWALITEIT

Om onze kwaliteit te waarborgen werken wij uitsluitend met leveranciers die een duurzame werkwijze hanteren en rekening houden met dier en milieu. Zo gebruiken wij biologische volkorenpasta om niet alleen een lekker maar ook verantwoord gerecht te serveren. Onze groeten en fruit worden elke dag vers geleverd door lokale leveranciers. Wist je trouwens dat het pizzadeeg bij V.I.P. voor een gedeelte uit sojameel wordt gemaakt. Dit geeft het deeg een lekkere, luchtige structuur en niet geheel onbelangrijk… het scheelt calorieën!