Franchise

Puur en eerlijk eten, zonder teveel gerommel en gefrutsel. Er is geen keuken waar de échte smaken van de ingrediënten zo mooi naar voren komen, als de italiaanse keuken. Pizzeria’s zijn er in principe genoeg in Nederland.

 

Maar ze missen iets. Ze missen de passie, de liefde, het respect voor de authentieke pizzeria, zoals deze in de jaren ’70 in Italië bestond. Maar VIP is anders. Bij VIP worden eerlijke ingrediënten door vakmensen verwerkt tot de oh zo bekende (houtoven!) pizza’s en pasta’s.

 

En dan mogen we de beleving niet vergeten. We zijn klaar voor zoveel meer dan de saaie witte muren en de standaard inrichting van de standaard restaurants. Wij zijn klaar voor innovatie, creativiteit en vooral een beetje durf. Vrolijke kleuren die elkaar afwisselen in combinatie met comfortabele meubels om je het gevoel van thuis te geven, al ben je mijlenver van huis! Bij VIP maken we van elke dag een feestje, want zeg nou eerlijk… waarom niet?

Combineer al deze elementen met de heerlijk flexibele openingstijden (iedere dag geopend van 11:00 uur ’s ochtends tot 01:00 uur ’s nachts) en je hebt een picture perfect!

 

Wij bieden de mogelijkheid dit frisse, unieke concept te franchisen.

 

Heeft u interesse in Very Italian Pizza franchise? Download het franchise aanvraagformulier en stuur het ingevuld document met bijlage naar franchise@veryitalianpizza.nl